Mai Tengok Kopi Kuat Najib 5 in 1..Kah.Kah.Kah..

“Kopi la pulak” tadi aku dah post tentang botol sos dan kicap berlebel UBN..kan,kah.kah.NI timbul pulak kopi cap Najib Kopi kuat HOooo..Apa da teruk sangat UBN dan Najib ni sampai Kopi pun boleh Promote muka dia..Alamat tak laku la kopi ni..Kalau syarikat kopi ni nak cari model pun carilah yang hensem sikit macam aku ni..kah.kah.kah..Atau pun yang popular..Najib ni tak popular ramai yang say no kat dia..Tak takut rugi ka..Tak ada orang yang nak minum kopi tu nanti..

Najib=Najib,apa dah jadi sampai sekarang tak menjadi-jadi,guna kopi jual diri kononnya tagih undi,Rakyat sekarang dah reti UBN bakal mati,PR jadi penganti.

Advertisements

5 Komen

  1. When someone writes an article he/she retains
    the plan of a user in his/her mind that how a
    user can be aware of it. Thus that’s why this article is amazing. Thanks!

  2. I pay a quick visit each day some web pages and information sites to read articles, but
    this blog offers feature based articles.

  3. I am regular reader, how are you everybody? This piece of writing posted at this site is genuinely
    good.

  4. Your style is unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
    Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this site.

  5. At this time it sounds like Drupal is the top blogging platform out there right now.

    (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s