APA CE NI!!! Hospital Pun Nak Di UBN Juga Ka?

Hospital Kuala Lumpur (HKL) mengesahkah semua anggotanya tidak dibenarkan meletakan sebarang pelekat (sticker) yang mempunyai logo parti pembangkang sama ada di kenderaan masing-masing atau mana-mana bahagian di dalam premis HKL.

Arahan ini berkuat kuasa serta merta melalu sepucuk surat bertarikh 4 Mac 2013 dan tersebar luas di laman sosial Facebook.

Tv Selangor menghubungi pejabat Timbalan Pengarah HKL dan Pembantunya, Nur Hazlin Mohd Yunus mengesahkan perkara ini.

Surat yang ditandatangani Pengarah HKL, Datuk Dr Zaininah Mohd Zain menyatakan semua ketua jabatan, ketua bahagian dan ketua unit diminta untuk menasihat anggota di bawah jabatan atau seliaan masing-masing supaya mematuhi arahan berkenaan.

Selain itu, mereka juga perlu memastikan bahawa tiada anggota HKL melanggar arahan tersebut.

Sekiranya ingkar berbuat demikian, tidakan sewajarnya termasuk tindakan tatatertib boleh diambil terhadap mereka yang melanggar peraturan ini. SUMBERhttps://i2.wp.com/www.selangorku.com/wp-content/uploads/2013/03/HKL-Sahkan-Semua-kakitangan-Dilarang-Menampal-Pelekat-Logo-Pembangkang.jpg

APA CE NI!!! Hospital pun nak di UBN juga ka?Kenapa had kan kepada pelekat dan sticker pembangkang@PR saja, kenapa tak di masukan sekali pelekat atau sticker Umno BN juga tak di benarkan..Kalau betul maukan dan ikhlas kakitangan HKL bebas dari berpolitik seharusnya arahan yang di keluarkan mistilah menyeluruh bukan hanya tertumpu kepada PR sahaja..

Sekarang siapa yang berpolitik staf biasa atau Pengarah HKL,KAH.KAH.KAH..seperti ibu ketam mengajar anaknya jalan betoi sedangkan ibunya sendiri jalan kengkang kekiri-kekanan macam yahudi mamuk,nak ajar anak jalan betoi KAH.KAH.KAH.

Berhenti sajalah dari menjadi pengarah HKL tu join Umno kalau belum,jika dah jadi ahli lebih baik minta kat Najibmah jadi calon UBN pada pru13 kan senang daripada jadi cai macam ni..

HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI!!!

Advertisements

8 Komen

  1. I enjoy reading a post that will make men and women think.
    Also, thanks for allowing for me to comment!

  2. I was very happy to uncover this website. I need to to thank you for your time for this wonderful read!
    ! I definitely loved every part of it and i also have you
    book marked to look at new things in your site.

  3. If you wish for to increase your know-how only keep visiting this web site and be
    updated with the most recent news update posted here.

  4. If some one desires expert view concerning running a blog then i propose him/her to pay a quick visit this website, Keep up the pleasant job.

  5. Hi, i think that i saw you visited my web site so
    i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to
    enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  6. It’s truly very complicated in this active life to listen
    news on TV, therefore I only use world wide web for that
    purpose, and obtain the newest news.

  7. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your
    efforts and I will be waiting for your next write ups
    thank you once again.

  8. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established
    blog. Is it very hard to set up your own blog?
    I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
    I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.

    Do you have any ideas or suggestions? With thanks


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s