Kesian Kat Hangpa Perkasa,Idung Tak Mancung Pipi Tersorong-Sorong,Pengerusi BN PP Pun Tak Berkenan Kat Hangpa….

Pengerusi BN Pulau Pinang Teng Chang Yeow berkata beliau berasa kesal kerana menghadiri satu perhimpunan yang turut melibatkan kumpulan pendesak hak Melayu PERKASA hari ini.
Teng memberitahu wartawan bahawa beliau tidak akan menghadiri perhimpunan itu sekiranya mengetahui mengenai penglibatkan PERKASA.

“Jika mereka mahu dakwa mereka anjur perhinpunan ini, apa saya boleh buat? Saya sudahpun sampai di sini,” kata Teng ketika ditanya mengenai sebab beliau menghadiri acara tersebut.

“Jika mereka mahu menyelinap masuk, apa saya boleh buat? Saya tidak akan berada di sini jika saya tahu PERKASA adalah sebahagian daripadannya, kata Teng yang juga ketua parti GERAKAN Pulau Pinang.

Teng merupakan antara pemimpin BN yang dilihat hadir di Himpupnan Rakyat Bersatu Pulau Pinang di Padang Kota Lama, anjuran 120 NGO termasuk PERKASA.MK

Keluhan Pengerusi BN PP yang merasa kesal dan menyesal bersama Perkasa dalam perhimpunan di Padang Kota tadi…Rupanya Perkasa tak di alu-alukan dalam perhimpunan tersebut mereka menjadi tetamu yang tak di undang kata Teng Chang Yeow…Apa sudah jadi selama ini Perkasa menyalak kepada PR PP Guan Eng Racis,Anti Melayu dan macam-macam lagi tuduhan dan gelaran yang tak masuk akal..Akhirnya Teng Pula anti Perkasa! amacam sekarang Pengerusi BN PP terang-terang tak suka Perkasa..kah.kah.kah..Lepas ni hangpa kena demo bantah pengerusi BN PP TENG CHANG YEOW pulak kerana Anti Perkasa…Perkasa hangpa di tolak dan tak di terima oleh BN sedar diri sikit…Apa hangpa ni tak tau malu ka!Kalau berani pi la maki demo dan angkat sepanduk depan pejabat Gerakan minta dia tarik balik kenyataan beliau ada bran..

HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI!!!

Advertisements

Tinggalkan komen

Tiada komen.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s