Twitter Khairul Fahmi Mat Som Yang Di Katakan Menghina Nabi

Kenyataan Khairul Fahmi Matsom

INilah akaun Twitter Penolong Setiausaha I Pemuda Pas, Khairul Fahmi Mat Som yang di katakan menghina nabi yang sedang hangat di perkatakan di laman-laman blog Umno dan media cai Umno..Aku rasa kenyataan beliau di atas bukan niat untuk menghina nabi tetapi merujuk kepada Umno BN yang sering bertindak menggunakan Video sex sebagai senjata untuk membunuh lawan Politik mereka..

Khairul bagi aku cuma mengandaikan saja sekirannya Nabi masih hidup di zaman ini beliau juga akan di fitnah sekiranya tidak sebaris dengan Umno.kerana fitnah,sex dan prono dah jadi makanan juak-juak Umno BN,

Khairul dalam kenyataan beliau dalam Sinar Harian mengakui kenyataan mengenai ‘video seks Nabi’ yang dipapar menerusi Twitternya 27 Mac lalu adalah kenyataannya sendiri.
“Itu kenyataan saya sendiri. Tidak, (akaun Twitter) bukan diceroboh,” katanya dan apabila di tanya kenapa.beliau buat kenyataan sedemikian yang boleh mengundang kontroversi sambil tertawa, Khairul Fahmi berkata, “Tunggu saja nanti, sekarang saya tak mahu cakap apa-apa lagi. Setiap orang ada persepsi sendiri, setiap yang berlaku pasti ada sebab.”

Jadi Khairul ada perancangannya sendiri serta bersebab.Tak payah lah aku nak ulas panjang-panjang.Cuma aku rasa Umno BN ni dah semakin tua semakin nyanyuk dan buang tebiat kut!..Bukan apa sejak bila pula Umno BN dah jadi pembela Nabi dan islam ni? Kalau betul mereka ingin membela Nabi kenapa masa Tun Mahathir menghina Nabi Muhamad tak ada siapa yang berani bersuara tak ada pun report yang di buat keatas Tun Mahathir sampai sekarang.Apabila Islam di hina,hudud di persenda oleh pemimpin Tertinggi Umno tak ada sesiapa pun yang berani bersuara.

Najib juga pernah menolak undang-undang hudud,kenapa tak kata dia juga menghina islam,di mana pemuda Umno,cai dan pak Mufti semua jadi syaitan bisu tak berani menyangkal ucapan Najib..

Tapi apa yang di lakukan oleh Khairul cuma menggunakan ayat perumpamaan,dan bukan ayat menolak hukum dan Nabi Muhamad..Itu pun dah riuh satu Malaysia semua berebut-rebut nak buat report kononnya Khairul menghina Nabi,Perkasa hangpa tak payah sibuk nak tunjuk baik kononnya bela islam..Malu la sikit kalau masih lagi menyokong Soi Lek yang terang-terang menghina islam …

Pandangan aku dengan kenyataan Khairul bukan niat dia menghina cuma di ambil sebagai perumpamaan,bagi aku kurang sesuai sikit.

APA PUN HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI!!!

2 Komen

  1. Your own write-up has confirmed useful to me personally.

    It’s really useful and you are certainly very well-informed in this
    area. You get opened my own eyes to different opinion of this kind
    of topic together with intriquing, notable and sound written content.

  2. It is perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this submit and if
    I could I want to suggest you some interesting issues or advice.
    Maybe you can write subsequent articles relating to this article.

    I wish to read even more issues approximately it!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s