Terbongkar Video Sumpah Laknat Saiful Di Mekah Di Katakan Palsu Dan Gambar superimposed.

Assalamualaikum w.b.t.

Dah tengok video Saiful Bukhari mengangkat sumpah laknat di depan Kaabah. Video tersebut pada 9 April 2012 tetapi baru dipublish di youtube sempena lagi 3 hari akan mengundi. Firstly aku tengok, wahh biar betul. Kalau betul Saiful Bukhari betul, harap kebenaran akan menjelma bagi pihak beliau. Tetapi kalau tidak benar, aku harap ALLAH melaknat dia kerana mempersendakan kekuasaan ALLAH S.W.T.

Aku tak sure sama ada aku akan ditangkap atau tidak kalau aku buat pendedahan yang aku rasa aku betul. First aku tengok, memang aku percaya video nie benar sebab video bewarna dan mempunya suara. Tak macam video-video UMNO/ BN buat yang video lucah. So aku pon tengok berulang-ulang kali untuk trace wajah muka Saiful samaada terdapat perbezaan tone. Ada sedikit. Oh it tdak boleh dijadikan bukti. Then ada something aku rasa tak kena.

Cuba perhatikan pada minit 1.03 saat.

Cuba perhatikan di saat ada seorang hamba ALLAH berbaju putih melalui di belakang badan Saiful. Seperti bertindih dengan Saiful walhal badan Saiful tidak sama sekali bergerak mahupun tersentuh. Aku pon jadi tanda tanya. Adakah ini hanya video menggunakan skrin hijau macam filem Cicakman dan Merong Mahawangsa. Aku tak mahu tuduh siapa yang create video ini. Tapi aku rasa ini satu penipuan.

Mereka dah mula belajar edit video bewarna dan bersuara, tapi hampa perasan tak, di kalangan ramai-ramai, suara Saiful amat jelas sekali berbanding background belakang. Itu mustahil. Cuba pergi market, rakam, background sangatlah bising. Allahuakbar. Sampai begini sekali politik Malaysia. Sedih ooii. : Sumber

P/S : Ya Allah Ya Tuhanku, tunjukkan lah kebenaran kepada semua rakyat Malaysia. Amin. -fizgraphic.com

ULASAN DI FB:

Gambar tu superimposed; nampak pertindihan imej yg ketara dgn jemaah di belakang yg sdg bergerak. Pastu nape gambarnya closed-up? -Elias Hj Deris

try pulak tengok minit ker 1:10 saat,, siap menjeling time nak baca sumpah… hehehe -Asrul Budi

yup minit ke 1:02 sikit pun tak langar sepol ??????? -Rähmäd ThëCröw

Nape camera mcm ikut je pergerakan dia mcm camera kt kete F1…pdhl dia pegang dgn tgn… -E Palo Kain

APA KATA UST ZAMRI:

4 Komen

  1. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it😉 I will come back yet again since I saved as a
    favorite it. Money and freedom is the best way to change, may
    you be rich and continue to help other people.

  2. There is certainly a lot to find out about this subject.
    I like all of the points you made.

  3. Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you
    finding the time and effort to put this content together. I once again find myself spending a
    significant amount of time both reading and posting comments.
    But so what, it was still worth it!

  4. This paragraph will help the internet people for setting up new blog or even a weblog
    from start to end.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s