Utusan Promosi Kekuatan Tentera Bashar Syria Untuk Apa?.

Image

Utusan seperti mempromosikan kekuatan tentera Bashar Laknattullah yang di belakangnya di bantu oleh Hizbullah syiah..Untuk apa Utusan siarkan berita yang macam ni! yang mengangap pejuang jihad Syria sebagai pemberontak dan pengganas,Sedangkan saban hari tentera Bashar menjadikan kanak-kanak dan kaum wanita islam yang berpegangan sunni mangsa kekejaman mereka…Sepatutnya Utusan menyiarkan berita bagaimana tentera Basyar laknattullah menyerang dan membunuh kanak-kanak dan wanita islam sunni dan kekejaman yang mereka lakukan bukannya cuba mempromosikan tentera Bashar dengan memburukan pejuang jihad Syria..

Utusan jangan cuba menjadi penyambung lidah-lidah syaitan Bashar dan syiah tolong jaga sikit sensitiviti Kaum Sunnah di Malaysia,yang menjadi peganggan rakyat islam terbanyak di Malaysia..Aku tak pernah tengok pun Utusan siarkan bagaimana kekejaman tentera Bashar keatas orang islam Sunni di Syria,balik-balik pejuang jihad yang berjuangkan kebenaran dan menengakan keadilan di anggap pemberontak dan pengganas oleh Utusan.

Media Umno ni dah semakin merapu Pejuang Jihad di anggap pengganas,musuh ALLAH di anggap Hero…Boikot Utusan!!!!,Jahanam Utusan!!!!

HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI!

Advertisements

Tinggalkan komen

Tiada komen.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s