Dah Mula Dah Isu Calon Di Bangkitkan…

Image

Dah mula balik episod calon,Yang  PKR ni dok sibuk  nak bersuara  pasai apa, kalau kerusi tu dah peruntukan kepada PAS hangpa tak payah dok lompat lebih ,duduk diam dan bantu sudah lah,dan satu lagi pekuat  jentera PR tampung  yang mana belubang,tambah pada yang kurang bukan asyik nak berebut kerusi, sampai bila,?kan lebih baik hangpa duduk berbincang dan kuat kan jentera Parti dan pilihan raya agar Besut dapat di tawan,bukan asyik dok bincang pasai nak letak calon Parti mana yang lebih baik dan layak,Jadikan PRU13 sebagai  pengajaran apa jadi di Kota Damansara dan berberapa tempat lain..Ingat rakyat sedang perhati dan menilai hangpa kalau tentang meletak calon dan kerusi pun tak boleh nak bertolak ansur macam mana pulak sekiranya di beri peluang oleh ALLAH mentakbir Malaysia Hancus hoiii.!…PKR tak payahlah nak berebut dengan PAS,Besut ni dah jadi Kerusi PAS akur sudahlah lagi pun Terengganu ni kekuatan PAS amat baik dari segi jentera dan sokongan..Tersilap pecaturan PR kan terima padah di Dun Besut pikir baik-baik kepada hangpa jangan hanmpakan rakyat lagi kali ni..Jangan berjuang atas nama satu parti jadikan semangat PR sebagai kekuatan menentang UBN nanti di Besut tak kira siapa yang bertanding…PKR Terengganu sudah-sudahlah keluar kenyataan yang bakal merugikan PR,Sebaliknya belajar dari kesilapan dan bersatu menentang Umno BN pada PRK Besut nanti,Ingat kemenanggan di Dun Besut amat penting buat PR dan rakyat Terengganu amnya….

HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI

1 Komen

  1. I believe this amazing post , “Dah Mula Dah
    Isu Calon Di Bangkitkan | Cafe74’s Blog”, particularly engaging not to mention it was a wonderful read. Thanks,Gabriel


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s