Panas!!! Najib Razak Teruk Di Belasah Dua Bekas Wartawan….

zz

Najib Razak di belasah lagi,kali ni yang belasah dia bukan dari PR tapi dari kaum dia juga kah,kah,kah…Najib di belasah oleh dua bekas wartawan Zanuddin Mydin dan Kadir Jasin..Kedua-dua bekas wartawan ini mempertikaikan Tindakan Najib yang menjalinkan hubunggan dengan Vetican dan sikap berdiam diri Najib dalam kenyataan kontrovesi yang di buat oleh Duta Vatican di Malaysia….

Yang ditunggu ialah langkah  kerajaan yang setimpal bagi  membalas provokasi  Vatican City yang menyentuh  sensitiviti umat Islam dalam sebuah  negara yang Islam adalah agama rasminya.

Apakah Datuk Seri Najib lebih mementingkan perasaan Vatican City dari perasaan  umat Islam di negara ini yang lebih penting  kepada  masa depan politiknya ? Pandangan umat Melayu dan Islam di negara ini ialah Vatican City tidak penting kepada Malaysia,tidak merugikan negara ini walaupun tanpa ketiadaan dutanya disini.

Mungkin kehadhiran duta ini berguna  bagi pilihanraya ke 13  tetapi  tidak memberikan faedah kepada Plihanrya Kecil Besut  sebaliknya cabarannya kepada Malaysia yang mendedahkan ketakutan kerajaan Malaysia untuk bertindak tegas akan memberi kesan kepada Pilihanraya Kecil Besut[.zamkata.blogspot.com]

cafe74
Sebelum kita tuntut Archbishop Morino disingkir, tanyalah dulu kenapa Mohd Najib ke Vatican dan berjumpa Pope Benedict XVI pada 18 Julai 2011?
 
Mohd Najib sendiri kata, lawatannya ke Vatican adalah untuk “berbincang dan bekerjasama dengan mereka yang cintakan keamanan, kedamaian dan mereka yang menghormati kepada kepimpinan Islam.”[kadirjasin.blogspot.com]
Apakah kesudahannya kita tunggu dan lihat…..
HANGPA PIKIAQ LA SENDIRI!!!!
Advertisements

1 Komen

  1. In contrast, EMFs that have shorter wave lengths have a stronger impact.
    Contact Information: Lawrence Kreger Address:Advanced Health Consultants P.
    The experts use herbs and organic matters to neutralize the deadly
    poisons.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s